RETOURBELEID

Verzenden

Onze Moofa bikes worden standaard bij je thuis afgeleverd. We doen er alles aan om je E-bike binnen de aangegeven termijn te versturen. Zodra jouw E-bike onderweg is ontvang je een verzendbevestiging met een track en trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Wij verzenden wereldwijd. Meer informatie over het versturen naar het buitenland? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord!

Ophalen van jouw bestelling

Wil je liever je e-bike zelf komen ophalen? Geen probleem! Moofa geeft jouw de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Je kunt telefonisch contact opnemen via 085-0501628 of stuur een mail naar onze klantenservice (info@moofa.nl). Dit is alleen mogelijk op afspraak.

Verzendkosten

Moofa betaalt de verzending. De verzendkosten zijn per land afhankelijk. Binnen Nederland leveren we kosteloos. Buiten Nederland gelden hiervoor andere tarieven.

Levertijd van je bestelling

Moofa levert, indien op voorraad, tussen 1-14 dagen. Wanneer je jouw unieke track & trace code hebt ontvangen en woonachtig bent in Nederland zul je jouw bestelling binnen 24 uur ontvangen. Voor België is dit 48 uur. Voor overige landen in Europa geldt een verzendtijd van 2 – 8 dagen.

Retourneren

Is het aanschafte product niet naar wens? Moofa bied je de mogelijkheid om het product binnen 30 dagen te retourneren. Op producten die worden geretourneerd gelden onze retourvoorwaarden en zijn de retour kosten voor eigen rekening. Je draagt zelf de verantwoording voor beschadiging aan de producten , of verdwijning van de producten bij retournering.

Bij ontvangst van het product controleert Moofa.nl het product zo spoedig mogelijk. Bij goedkeuring van de retour stort Moofa de kosten van het aangeschafte product binnen 14 dagen terug bij de koper. Retourneren kan alleen als het product er nog in nieuwstaat uitziet. Mochten er toch gebruikssporen of beschadigingen zijn dan overleggen wij graag vooraf met je welke mindering wij op het retourbedrag in rekening brengen. Voor een retour stuur dan een email naar service@moofa.nl

Hoe kan ik het product retourneren?

Stuur een mail naar service@moofa.nl
● Naam van de koper
● Adres
● Ordernummer
● Product
● Reden van retour ● Rekeningnummer + t.n.v.

Retouradres
Moofa.nl
Fransiscusdreef 42 E
3565AC Utrecht
Nederland

Retourvoorwaarden

● Binnen 30 dagen, het termijn gaat in op de dag dat het pakket in ontvangt wordt genomen.

● Het product is compleet met alle accessoires en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking. Pak het product daarom niet verder uit en gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.

● Het product is in nieuwstaat.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Moofa.nl
Fransiscusdreef 42 E
3565AC Utrecht
Nederland


Waardevermindering

Waardevermindering op geretourneerde producten is van toepassing als de ontvangen producten die geretourneerd zijn, niet compleet, beschadigd , de originele verpakking niet aanwezig is en/of het product in gebruik is genomen. Waardevermindering word door Moofa.nl besloten waarnaar Moofa.nl de producteigenaar informeert.