Een elektrische fatbike kopen is voor iedereen

Moofa Fatbike

Een fatbike kopen is voor iedereen. Hou je van kwaliteit en comfort? Dan is een elektrische fatbike van Moofa echt iets voor jou. De brede, grote banden zorgen voor ongekende stabiliteit en controle. De fatbikes zijn te verkrijgen met zowel city wegbanden als noppen banden. Zo kun je met de fatbike gemakkelijk fietsen over obstakels en verschillende ondergronden, zonder enige moeite. Ideaal voor bijvoorbeeld off-road wegen. Wil je je rijgebied uitbreiden? De fatbike is ideaal voor woon-werk verkeer. Door de elektrische aandrijving en dikke banden kun je afgelegen gebieden veel gemakkelijker bereiken dan met een gewone fiets. De fatbike is een leuke manier om je standaard fietsroutes af te wisselen en jezelf uit te dagen met nieuwe routes. Keek je er voorheen altijd tegenop om een fietsroute af te leggen met heuvels en bruggen? Dat is verleden tijd. Je raast zo over elke steile brug heen.

Wat is de beste elektrische fatbike?

Voordat je overgaat tot aanschaf, raden we aan om een proefrit te maken op een van de modellen uit ons assortiment. Op deze manier kun je de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en rijervaring. Een ding is zeker, Moofa verkoopt alleen elektrische fatbikes met de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Kan je niet kiezen? Dan probeer je ze toch allemaal uit! Kom gauw langs.

Hoeveel kost een elektrische fatbike?

Bij Moofa beginnen de prijzen voor fatbikes al vanaf €1199. Bezoek onze showroom of neem contact op met de klantenservice voor deskundig advies. Een gratis proefrit maken? Geen zorgen, kom gewoon langs en ervaar het gemak van een fatbike zelf.

Hoe onderhoud ik mijn fatbike?

Het onderhouden van je fatbike is essentieel om ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie blijft en je er langdurig van kunt genieten. Hier zijn enkele tips om je te helpen je fatbike op de best mogelijke manier te onderhouden:

1. Houdt je fatbike schoon: Regelmatig schoonmaken is belangrijk om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een zachte, vochtige doek om het frame, de remmen en andere onderdelen van de fatbike schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen.

2. Controleer de bandenspanning: Zorg ervoor dat de banden altijd de juiste spanning hebben. Dit zorgt niet alleen voor een soepelere rit, maar vermindert ook het risico op lekke banden. Pomp ze indien nodig op.

3. Smeer de ketting: Een goed gesmeerde ketting vermindert de wrijving en verlengt de levensduur van je fatbike. Gebruik fietskettingolie en breng dit regelmatig aan op de ketting. Verwijder eerst eventueel vuil en vet voordat je de olie aanbrengt.

4. Controleer en stel de remmen af: Goed werkende remmen zijn van cruciaal belang voor je veiligheid. Controleer regelmatig de remblokjes om ervoor te zorgen dat ze niet versleten zijn. Als de remmen niet goed functioneren, laat ze dan afstellen bij Moofa.

5. Houd de accu in goede conditie: De accu is een belangrijk onderdeel van je fatbike. Zorg ervoor dat je de accu volgens de instructies van de fabrikant oplaadt en opslaat. Vermijd extreme temperaturen en laad de accu regelmatig op, zelfs als je de fatbike niet gebruikt.

6. Controleer de verlichting: Zorg ervoor dat de verlichting van je fatbike goed werkt. Controleer regelmatig de koplampen, achterlichten en eventuele knipperlichten om ervoor te zorgen dat ze zichtbaar zijn en goed functioneren. Vergeet je de claxon niet te controleren?

7. Onderhoud de elektronische delen: Hoewel de elektronische componenten van je fatbike meestal betrouwbaar zijn, is het belangrijk om ze periodiek te controleren. Controleer de bedrading, aansluitingen en andere elektronische onderdelen om ervoor te zorgen dat je fatbike goed functioneert.

8. Plan regelmatige onderhoudsbeurten: Het is een goed idee om je fatbike regelmatig door een fatbike specialist van Moofa te laten onderhouden. Zij kunnen ervoor zorgen dat alle onderdelen goed zijn afgesteld en eventuele problemen tijdig kunnen opsporen.

Door regelmatig aandacht te besteden aan het onderhoud van je fatbike, kun je ervoor zorgen dat deze in topconditie blijft en je er veilig en met plezier van kunt genieten.

Ontdek de voordelen van een elektrische fatbike!

Ga off-road: Met dikke banden en een bredere wielbasis kun je met een fatbike moeiteloos ruw terrein zoals zand, sneeuw en modder trotseren. Verken plekken waar een gewone fiets niet kan komen!

Geniet van comfort: Luxe fatbikes hebben een groter en zachter zadel dan reguliere fietsen. Maak comfortabele lange ritten mogelijk. De dikke banden bieden niet alleen grip, maar ook demping voor een comfortabele rit, vooral op hobbelige of ruwe paden. Bovendien gaan fatbike banden langer mee dan gewone stadsfietsbanden.

Veelzijdigheid ten top: Fatbikes zijn niet alleen geschikt voor off-road avonturen, maar ook voor dagelijks gebruik in de stad, of voor woon-werkverkeer. Met bevestigingspunten voor fietstassen of -rekken zijn ze perfect voor elke rit.

Geen helmverplichting: Op een elektrische fatbike hoef je geen helm te dragen. Hoewel het altijd verstandig is om er een op te zetten, hoef je je geen zorgen te maken over boetes als je er geen draagt.

Geen rijbewijs vereist: Je hebt geen rijbewijs nodig om te genieten van de snelheid en gemak van een elektrische fatbike. Kom gemakkelijk van A naar B zonder gedoe.

Geen vermoeidheid: Dankzij de elektrische aandrijving hoef je je niet uit te sloven. Bereik je bestemming fris en fruitig. Perfect voor dagelijks woon-werkverkeer.

Geschikt voor iedereen: Elektrische fatbikes zijn unisex modellen, geschikt voor zowel dames als heren.

Stoer en robuust design: De elektrische fatbike heeft een stoer en duurzaam ontwerp, geïnspireerd op old school brommers. Weersta zware omstandigheden met gemak. Maak kennis met de elektrische fatbike van Moofa en ervaar de ultieme mix van avontuur, comfort en stijl!

Kom langs in Utrecht voor een gratis fatbike proefrit.

Twijfel je welke elektrische fiets het beste bij jou past? Kom naar ons in Utrecht en maak vrijblijvend een proefrit. En als je wilt, kun je de fiets meteen kopen en zelfs direct mee naar huis nemen.

Mag je met een elektrische fatbike op het fietspad rijden?

Absoluut, elektrische fatbikes zijn gewoon stoere elektrische fietsen met extra functionaliteiten vergeleken met de meeste andere merken. Bijna alle elektrische fatbikes halen een snelheid van 25 km/u. Als je fatbike sneller gaat dan 25 km/u of een vermogen van meer dan 250W heeft, mag je er niet mee op de openbare weg rijden.

Hoe herken je een elektrische fatbike?

Natuurlijk vallen de dikke banden als eerste op, maar als je goed kijkt, zul je zien dat de meeste elektrische fatbikes ook nog eens uitgerust zijn met talloze extra functies die andere elektrische fietsen niet hebben. Daarnaast heeft een fatbike een stoer uiterlijk met een robuust frame en zorgt hij voor een ontspannen zithouding. Bovendien zijn de meeste fatbikes geschikt voor 2 personen. Wel zo gezellig!

Elektrische fatbike kopen bij Moofa

Elektrische fatbikes kopen was nog nooit zo eenvoudig! Bij Moofa.nl kun je online jouw perfecte elektrische fatbike bestellen. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan fatbikes in verschillende prijsklassen, allemaal 100% rijklaar geleverd. We testen en monteren elke fiets grondig, zodat jij altijd de hoogste kwaliteit ontvangt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste elektrische fatbike? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen!

Bekijk onze assortiment

 

Goedkope elektrische fatbike

Ontdek de meest betaalbare elektrische fatbikes van Moofa! Onze prijzen variëren tussen €1.199 en €3599, afhankelijk van het design en de functionaliteiten van de fatbike. De goedkoopste optie is de Ouxi V8, met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius van 50-70 km. Voor een stoere tour fatbike, kies de Moofa S250 voor €1.699. Deze fiets biedt een stabiele wegligging en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De ultieme high-end ervaring bereik je met de Moofa UTR fatbikes, verkrijgbaar voor €2999. Deze topklasse fatbike beschikt over een verbeterde Samsung batterij en krachtige 250W Bafang versnellingsnaafmotor, met een actieradius van maar liefst 120-140 km. Wacht niet langer en beleef jouw avontuur op een Moofa elektrische fatbike!

Heeft een fatbike nadelen? 

Een fatbike kent maar één nadeel: te kort aan echte fatbike specialisten. Lokale fietsenmakers hebben vaak geen kennis of willen het risico niet nemen om fatbikes te onderhouden of repareren. Gelukkig biedt Moofa onderhouds- en reparatiediensten aan voor fatbikes. En niet alleen voor onze eigen klanten. Iedereen is welkom bij Moofa. Het is belangrijk om je fatbike bij een erkend bedrijf aan te schaffen, zodat je je achteraf geen zorgen hoeft te maken om service / reparatie of onderdelen.

Neem Contact op!

Onze Laatste Blogs

Bekijk meer
Opvouwbare elektrische fiets kopen

Opvouwbare elektrische fiets kopen

Wil je een opvouwbare elektrische fiets kopen? Maak kennis met de meest handige en razendsnelle manier van vervoer: de elektrische vouwfiets. Met een opvouwbare elektrische fiets geniet je van tall...

Fatbike bike to black

Elektrische fatbike kopen

Wil jij een elektrische fatbike kopen? Een fatbike kopen kan wat huiswerk vergen, dat weten we allemaal. Want bij welke partij kun je nou het beste terecht om de beste fatbike te kopen? Bij Moofa b...

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Ontdek Moofa's uitgebreide assortiment elektrische fatbikes. Robuust, betaalbaar en van topkwaliteit. Moofa: de beste fatbike Moofa fatbikes is onze eigen lijn fatbikes die voldoen aan alle basisei...

BELEEF HET ZELF

Benieuwd naar onze ultieme rijervaring? Kijk dan snel verder om jouw persoonlijk e-bike samen te stellen. Plan dan nu je testrit.

Plan testrit