Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Ontdek Moofa's uitgebreide assortiment elektrische fatbikes. Robuust, betaalbaar en van topkwaliteit.

Moofa: de beste fatbike

Moofa fatbikes is onze eigen lijn fatbikes die voldoen aan alle basiseisen van een goede fatbike. Het verschil met andere merken is dat onze fatbikes in onze eigen Nederlandse fabriek worden gemaakt en we de allerbeste comfort en kwaliteit garanderen. We hebben het gehele proces, van design tot en met productie, compleet in eigen hand. Onze engineers streven ernaar om Moofa marktleider te maken in de fatbike-branche en dit kan enkel doordat we werken met de beste merken en materialen en een team van de beste engineers en specialisten hebben. We werken samen met bekende merken zoals Shimano, Bafang, Tektro, Bosch, Samsung en LG om de beste fatbikes op de markt te brengen. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van andere merken fietsen, weten we exact aan welke eisen onze eigen fatbikes moeten voldoen. Samen met de grootste en bekendste merken spannen we ons in om met de beste fietsen op de markt te komen. Bij Moofa fatbikes ben je verzekerd van topkwaliteit en de beste service

Wat is een Elektrische fatbike of fat e-bike?

Een elektrische fatbike, ook bekend als fatbike, is een elektrische fiets met dikke banden geschikt voor diverse terreinen. De elektrische fatbike is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, stabiliteit en veelzijdigheid in stedelijke omgevingen. Moofa's fatbikes zijn herkenbaar aan hun design met brede banden, dik massief frame, en opvallende brommerlook. Met hun opvallende brede banden biedt een fatbike een soepele rit, zelfs op hobbelige of gladde wegen. Ze zorgen voor extra grip en demping, waardoor ze ideaal zijn voor stadsverkenningen, woon-werkverkeer of een weekendje cruisen in het buitenland. Een elektrische fatbike heeft meestal een stevig frame en comfortabele zithouding, waardoor ze geschikt zijn voor langere ritten.

Elektrische fiets met dikke banden

Elektrische ondersteuning gecombineerd met brede (noppen)banden biedt een ongekende wegligging en een comfortabele rit, zowel op straat als off-road. De bandenspanning is eenvoudig aan te passen, waardoor je met weinig druk moeiteloos over obstakels fietst.

Fatbike of scooter?

Een elektrische fatbike heeft veel weg van het design van een ouderwetse brommer. Dit doet veel veel mensen terugdenken aan de tijd waarin ze 16 jaar waren en hun eerste scooter kochten. De reden waarom veel mensen eerder kiezen voor een fatbike dan een scooter is omdat er veel minder eisen verbonden zijn aan een fatbike. Je hoeft geen helm op, je hebt geen rijbewijs nodig, een verzekering mag maar moet niet, en daarnaast geldt er geen leeftijdsgrens voor een fatbike.

Is een fatbike veilig?

Een fatbike is een veilige keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige fiets met een stoere uitstraling. De fatbike onderscheidt zich vooral door de brede banden, waardoor deze fiets een ideale wegligging heeft en zeer stabiel is. Bovendien is een fatbike altijd voorzien van een claxon en van voor- en achterverlichting, en sommige fatbikes zijn zelfs uitgerust met knipperlichten en remlicht. Hierdoor kun je veilig op de weg fietsen en kunnen andere weggebruikers rekening met je houden.

Bekende fatbike modellen

Een elektrische vouwfiets is een opvouwbare variant van de populaire fatbike. Het combineert de off-road capaciteiten van een fatbike met het gemak van een vouwmechanisme. Deze veelzijdige fietsen zijn uitgerust de nieuwste technologie: standaard uitgerust met voor en achterverlichting, knipperlichten, remlicht, claxon en een kleurendisplay. Met onze brede banden wordt de perfecte wegligging gegarandeerd. Door het vouwmechanisme kunnen ze gemakkelijk worden opgevouwen en vervoerd, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die graag op avontuur gaan en hun elektrische vouwfiets in de auto mee willen nemen op reis.

Fatbike stadsfiets, ook wel bekend als een toerfiets, is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, stabiliteit en veelzijdigheid in stedelijke omgevingen. Met hun opvallende brede banden bieden fatbike stadsfietsen een soepele rit, zelfs op hobbelige wegen en oneffen oppervlakken. Ze zorgen voor extra grip en demping, waardoor ze ideaal zijn voor stadsverkenningen, woon-werkverkeer en het trotseren van uitdagende stadsomstandigheden. Fatbike stadsfietsen hebben meestal een stevig frame en comfortabele zithouding, waardoor ze geschikt zijn voor langere ritten. Bovendien kunnen ze worden uitgerust met accessoires zoals bagagedragers en kinderzitje, waardoor ze handig zijn voor het vervoeren van boodschappen of andere benodigdheden. Of je nu een snelle rit naar het werk wilt maken, door drukke straten wilt manoeuvreren of gewoon wilt genieten van comfortabel fietsen in de stad, een fatbike stadsfiets biedt een unieke en plezierige ervaring.

Fatbike mountainbikes zijn speciaal ontworpen voor avontuurlijke rijders die de grenzen van het traditionele mountainbiken willen verleggen. Deze fietsen zijn uitgerust met extreem brede banden, waardoor ze moeiteloos over zachte, losse en ruige ondergronden kunnen rijden. Met banden die een breed profiel hebben en een lagere bandenspanning kunnen dragen, bieden fatbike mountainbikes ongeëvenaarde grip en stabiliteit op terreinen zoals sneeuw, zand, modder en rotsachtig terrein. Ze hebben ook stevige frames, geavanceerde ophangingssystemen en krachtige remmen, waardoor ze geschikt zijn voor ruige en gladde wegen. Of je nu door ongerepte bossen wilt rijden, uitdagende bergpaden wilt verkennen of sneeuwrijke landschappen wilt doorkruisen, een fatbike mountainbike is de ideale metgezel voor avontuurlijke mountainbikers die geen obstakel uit de weg gaan.

Bekijk onze assortiment

 

Fatbike: ideaal voor alle weersomstandigheden

Een fatbike is geschikt voor alle weersomstandigheden. Dankzij de brede banden kan je veilig fietsen op onstabiel terrein zoals zand, sneeuw en modder. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een zomerdag op het strand waar je zonder problemen tot aan je favoriete plekken op het strand kan komen. Bovendien kan je met een fatbike lange files bij plekken zoals Scheveningen en Bloemendaal vermijden. Zie je jezelf deze zomer al voorbij de drukke files scheuren op je fatbike, alleen of met een vriend of vriendin achterop?

Tijdbesparing

Win tijd! Het zal je ook niet ontgaan zijn dat de verkeersdrukte de laatste tijd drastisch is toegenomen. Om een afstand af te leggen wat normaal gesproken 5 minuten van je tijd zou kosten, ben je nu meer dan 30 minuten onderweg. Dit is vanaf nu verleden tijd: fiets langs de files met je fatbike.

Ga gladheid uit de weg!

Hoe zit het met sneeuw en ijzel? De lagedrukbanden van de fatbike bieden meer contact met de ondergrond, waardoor je gemakkelijk over moeilijk terrein zoals sneeuw en ijs kunt navigeren. Door de brede banden heb je hier extra veel grip en een betere wegligging, zodat je stabiel blijft en veilig kunt rijden. Bovendien worden de overige schokken opgevangen  door de voor en/of achtervering waardoor je een comfortabele rit hebt, zelfs op ruw terrein.

Service staat op 1

Wij hebben een uitgebreid aanbod voor zowel volwassenen als kinderen. Heb je last van keuzestress? Geen probleem! Wij vinden het belangrijk dat je bij ons een elektrische fatbike koopt die exact aan jouw eisen en wensen voldoet. Daarom geven wij je graag advies op maat en helpen we je graag om de juiste beslissing te nemen.

Voordelen van een fatbike

Met een fatbike houdt slecht weer je niet meer tegen. De brede banden bieden optimale grip op alle type wegen en onder alle weersomstandigheden. Gemakkelijk mee te nemen in de auto, is de fatbike het ideale voertuig voor elke rit.

Hoe rijdt een fatbike?

Dankzij de brede banden geniet je van een comfortabele en stabiele rijervaring op diverse wegen. Ideaal voor het behouden van je conditie, de fatbike plaatst je in een stevige positie, waardoor lichamelijke klachten worden geminimaliseerd. Met uitstekende grip op de weg stuiter je niet heen en weer, zelfs niet met een tas aan boord.

Hoeveel kost een elektrische fatbike?

Bij Moofa beginnen de prijzen voor fatbikes al vanaf €1199. Bezoek onze showroom of neem contact op met de klantenservice voor deskundig advies. Een gratis proefrit maken? Geen zorgen, kom gewoon langs en ervaar het gemak van een fatbike zelf.

Heeft een fatbike onderhoud nodig?

Voor een optimale staat van je fatbike is regelmatig onderhoud essentieel. Voorkom onnodige slijtage en haal het maximale uit je accu door tijdig onderhoud. De eerste onderhoudsbeurt vindt plaats binnen 3 maanden na aankoop of bij het bereiken van 500 kilometer. Daarna is een onderhoudsbeurt om de 6 maanden/2500 kilometer aan te raden.

Ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen met Moofa’s fatbikes - de ultieme combinatie van kwaliteit, gemak, en avontuur!

Service & onderhoud

Geen helm, rijbewijs, verzekering, of leeftijdsbeperking vereist

Met een elektrische fatbike kunt u rijden zonder dat u een rijbewijs nodig heeft. Er is geen leeftijdsbeperking van toepassing op deze elektrische fietsen en bovendien is het dragen van een helm niet verplicht op een fatbike. Daarnaast heeft u geen kentekenplaat en geen verzekering nodig voor fatbikes. Wat houdt jou nog tegen?

Op weg naar een groene toekomst met Moofa

Er zijn meerdere manieren waarop wij ons inzetten voor een groene toekomst. Zo maken wij gebruik van duurzame materialen bij de productie van onze fietsen en hebben wij ook een recyclingprogramma voor oude fietsen en batterijen. Daarmee verminderen we niet alleen de afvalberg, maar zorgen we ook dat grondstoffen hergebruikt worden en de CO2-uitstoot verminderd wordt. Ook investeren we in groene energie en proberen we onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te maken. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een groene toekomst en hopen we anderen te inspireren om ook bewuste keuzes te maken. Door op onze fatbikes te stappen start jouw groene toekomst hier!

Onze Laatste Blogs

Bekijk meer
Opvouwbare elektrische fiets kopen

Opvouwbare elektrische fiets kopen

Wil je een opvouwbare elektrische fiets kopen? Maak kennis met de meest handige en razendsnelle manier van vervoer: de elektrische vouwfiets. Met een opvouwbare elektrische fiets geniet je van tall...

Fatbike bike to black

Elektrische fatbike kopen

Wil jij een elektrische fatbike kopen? Een fatbike kopen kan wat huiswerk vergen, dat weten we allemaal. Want bij welke partij kun je nou het beste terecht om de beste fatbike te kopen? Bij Moofa b...

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Ontdek Moofa's uitgebreide assortiment elektrische fatbikes. Robuust, betaalbaar en van topkwaliteit. Moofa: de beste fatbike Moofa fatbikes is onze eigen lijn fatbikes die voldoen aan alle basisei...

BELEEF HET ZELF

Benieuwd naar onze ultieme rijervaring? Kijk dan snel verder om jouw persoonlijk e-bike samen te stellen. Plan dan nu je testrit.

Plan testrit