Opvouwbare elektrische fiets kopen

Opvouwbare elektrische fiets kopen

Wil je een opvouwbare elektrische fiets kopen? Maak kennis met de meest handige en razendsnelle manier van vervoer: de elektrische vouwfiets. Met een opvouwbare elektrische fiets geniet je van talloze voordelen. Je kunt hem moeiteloos opvouwen en meenemen in de trein of bus, waardoor hij perfect is voor woon-werkverkeer. Vooral een kleine elektrische vouwfiets is ideaal, omdat hij lichtgewicht is en daardoor gemakkelijk te dragen. Dus, waar wacht je nog op? Ga voor de ultieme mobiliteit met een kleine elektrische vouwfiets!

Wat is een elektrische opvouwbare fiets?

Een elektrische opvouwbare fiets is een opvouwbare variant van de populaire fatbike. Het combineert de off-road capaciteiten van een fatbike met het gemak van een vouwmechanisme. Deze veelzijdige fietsen zijn uitgerust de nieuwste technologie: standaard uitgerust met voor en achterverlichting, knipperlichten, remlicht, claxon en een kleurendisplay. Met onze brede banden wordt de perfecte wegligging gegarandeerd. Door het vouwmechanisme kunnen ze gemakkelijk worden opgevouwen en vervoerd, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die graag op avontuur gaan en hun elektrische vouwfiets in de auto mee willen nemen op reis.

Bekijk onze assortiment

Op zoek naar een elektrische vouwfiets: hier moet je op letten!

Wil je een elektrische vouwfiets aanschaffen? We hebben hier een paar handige tips waar je op moet letten:

  1. Doel van gebruik
    Denk goed na waarvoor je de elektrische vouwfiets gaat gebruiken. Ga je de elektrische vouwfiets enkel gebruiken om er soms boodschappen mee te gaan doen? Of ga je de vouwfiets echt gebruiken voor woon-werkverkeer? In het tweede geval raden we je aan om voor een elektrische fatbike vouwfiets te kiezen die is voorzien van dikke banden, juiste veringen en een aangedreven motor.
  2. Type frame
    Vind je het fijner om gemakkelijk op en af te stappen? Kies dan voor een elektrische vouwfiets met een lage instap. Heb je hier geen moeite mee? Kies dan uit een van onze unisex modellen opvouwbare fatbikes.
  3. Actieradius
    De benodigde accucapaciteit hangt af van de afstand van je ritten. Voor kortere ritten, zoals woon-werkverkeer, volstaat een kleinere accucapaciteit. Voor langere afstanden of vakantieplannen is een grotere accucapaciteit, en misschien zelfs een reserveaccu, het overwegen waard.
  4. Afmetingen van de vouwfiets
    Controleer de afmetingen van de vouwfiets in opgevouwen toestand om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk draagbaar en op te bergen is.
  5. Maximale belasting
    Let op de maximale belasting, gezien het kleinere frame van elektrische vouwfietsen. Hoewel de meeste vouwfietsen extra stabiliteit bieden door gevlochten spaken, is het belangrijk te controleren of de vouwfiets geschikt is voor jouw gewicht. Als je op zoek bent naar een vouwfiets die veel kan dragen, is een elektrische fatbike vouwfiets vaak de betere optie, omdat deze modellen met dikke banden meer gewicht aankunnen.

Elektrische opvouwbare fiets: de beste compacte vriend

Ben je op zoek naar een handige stadsfiets die weinig ruimte in beslag neemt? Dan is een elektrische vouwfiets perfect voor jou. De afmetingen van de vouwfiets zijn natuurlijk belangrijk, vooral wanneer hij opgevouwen is. Let er dus goed op dat je de juiste afmetingen hebt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze vouwfietsen zo compact mogelijk zijn. We hebben zelfs de accu slim verwerkt in het frame of in het zadel om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Maar dat is niet alles – onze Moofa vouwfietsen zijn ook extreem licht! Perfect voor dagelijks pendelen, omdat je ze gemakkelijk kunt optillen. En vergeet niet te kijken of de pedalen en het stuur inklapbaar zijn! Met een elektrische vouwfiets geniet je van het gemak en de veelzijdigheid van een stadsfiets, maar dan met de compactheid en het gebruiksgemak van een vouwfiets. Doe jezelf een plezier en kies vandaag nog voor een elektrische vouwfiets!

Elektrische vouwfiets meenemen in de trein: ideaal voor woon-werkverkeer

Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor woon-werkverkeer die gemakkelijk mee te nemen is in de trein? Dan is een elektrische vouwfiets wellicht de ideale keuze. Deze fietsen hebben kleinere formaten en wielen en kunnen bovendien dubbel worden ingeklapt. Bijna alle elektrische vouwfietsen hebben ook een inklapbaar stuurmechanisme, waarmee de stuurpen naar beneden kan worden gevouwen.

Daarnaast zijn de pedalen vaak inklapbaar, wat enkele centimeters in de breedte kan schelen. Dit is met name handig wanneer je de elektrische fiets in de auto of caravan wilt vervoeren. Het inklappen van de pedalen bespaart vaak net genoeg ruimte.

Naast het compacte formaat is een tweede reden waarom een vouwfiets ideaal is voor treinreizen het feit dat je geen extra kosten hoeft te maken. Vouwfietsen mogen gratis mee in de trein wanneer ze zijn opgevouwen bij het instappen. Je plaatst de fiets dan onder je zitplaats of in een aangewezen bagageruimte.

Als je een elektrische fiets voor woon-werkverkeer overweegt, raden we een elektrische vouwfiets met een klein wielformaat (16, 18 of 20 inch banden) aan. Het wielformaat is vaak bepalend voor de grootte van de vouwfiets in opgevouwen stand. Let ook op het gewicht van de vouwfiets, omdat je deze dagelijks in en uit de trein moet tillen. Een handige tip is om de accu apart te verwijderen en in een rugzak te dragen, waardoor het tillen enkele kilo's lichter wordt.

Koop een goedkope elektrische opvouwbare fiets bij Moofa!

Heb je een functionele vouwfiets nodig voor je dagelijkse woon-werkverkeer, maar wilt je er niet te veel aan uitgeven? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Bij Moofa kunt je een goedkope elektrische fiets vinden. Als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische vouwfiets, raden wij aan om te kiezen voor een accu met een kleinere capaciteit. Hiermee kun je flink besparen. Wees ook alert op aanbiedingen voor elektrische vouwfietsen. Tegen het einde van het jaar houden we vaak een magazijnverkoop om plaats te maken voor nieuwe modellen. Dit is dus dé kans om een voordelige elektrische vouwfiets aan te schaffen.

Als je op zoek bent naar een goedkope elektrische vouwfiets, kunt je ook overwegen om modellen te kiezen die in Roemenië of Polen worden geproduceerd. Hier zijn de productiekosten lager dan in Nederland, maar ze zijn nog steeds voorzien van hoge kwaliteit onderdelen van Shimano. Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment!

Elektrische vouwfiets met 24 inch wielen: De perfecte combinatie van functionaliteit en comfort.

Neem Contact op!

Elektrische vouwfiets met 20 inch wielen: de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort.

Bij elektrische vouwfietsen is het gebruikelijke wielformaat 20 inch, maar er zijn ook opties met andere maten. Als je op zoek bent naar een comfortabelere rit dan wat de kleinere wielformaat vouwfietsen kunnen bieden, overweeg dan een elektrische vouwfiets met 24 inch wielen. Deze combinatie van de vouwfietsfunctionaliteit en de rijervaring vergelijkbaar met een standaard 26 inch damesfiets is enorm populair onder mensen die een vouwfiets willen, maar zich zorgen maken over het kleinere wielformaat.

Dankzij de motorondersteuning rijdt een elektrische vouwfiets vanzelfsprekend anders dan een niet-elektrische vouwfiets. Waar het verschil in wielformaat tussen een 20inch en 26 inch fiets duidelijk merkbaar is bij een gewone vouwfiets, is dit bij een elektrische vouwfiets veel minder het geval. De motor biedt namelijk continue ondersteuning waardoor het effect van de kleinere wielen bijna wordt tenietgedaan. Ontdek de vrijheid en het comfort van een elektrische opvouwbare fatbike met 20 inch wielen vandaag nog!

Elektrische opvouwbare fatbike

Ontdek de spanning van avontuurlijke vakanties met een elektrische fatbike vouwfiets! Deze vouwfietsen zijn perfect voor onderweg, en dankzij de dikke banden kunnen ze zelfs op ruig terrein worden gebruikt. Sommige fatbike vouwfietsen hebben zelfs voorvering voor een nog stevigere off-road ervaring.

Met de R-line van Moofa opvouwbare fatbikes heb je dikkere wielen dan de standaard 20 inch vouwfietsen, waardoor je comfortabel elk terrein kunt verkennen. Neem een elektrische fatbike vouwfiets mee op je kampeertrip en geen enkel modderig terrein op de camping zal een probleem zijn.

Een ander voordeel van een elektrische vouwfiets met dikke banden is dat deze een hoger draagvermogen hebben. Dankzij de dikke banden wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, waardoor het mogelijk is om een 20 inch vouwfiets met dikke wielen te vinden die tot wel 150 kg kan dragen. Dit is niet mogelijk met 16 inch vouwfietsen en normale banden.

Elektrische vouwfiets met lage instap: meer comfort en gemak!

Ontdek elektrische vouwfietsen met een lage instap, perfect voor mensen met beperkte mobiliteit. Het frame is speciaal ontworpen om gemakkelijk op en af te stappen. Maar deze vouwfietsen zijn niet alleen voor hen bedoeld, ze zijn ook ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer. Moet je snel de trein halen? Stap gewoon snel van de fiets, vouw hem op en spring op de trein. Bovendien biedt een vouwfiets met lage instap meer knieruimte. In vergelijking met gewone stadsfietsen hebben vouwfietsen een kleiner formaat, waardoor de dwarsbalk in het frame vaak in de weg zit. Met een verlaagd frame heb je veel meer ruimte tussen het zadel en het stuur.

Bij de F-line zijn al onze elektrische vouwfietsen voorzien van een verlaagd frame voor een makkelijke instap. Dit maakt Moofa vouwfietsen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een vouwfiets met een lage instap.

Bekijk de F-line

 

Onze Laatste Blogs

Bekijk meer
Opvouwbare elektrische fiets kopen

Opvouwbare elektrische fiets kopen

Wil je een opvouwbare elektrische fiets kopen? Maak kennis met de meest handige en razendsnelle manier van vervoer: de elektrische vouwfiets. Met een opvouwbare elektrische fiets geniet je van tall...

Fatbike bike to black

Elektrische fatbike kopen

Wil jij een elektrische fatbike kopen? Een fatbike kopen kan wat huiswerk vergen, dat weten we allemaal. Want bij welke partij kun je nou het beste terecht om de beste fatbike te kopen? Bij Moofa b...

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Fatbike kopen bij Moofa: de beste keuze, beloofd

Ontdek Moofa's uitgebreide assortiment elektrische fatbikes. Robuust, betaalbaar en van topkwaliteit. Moofa: de beste fatbike Moofa fatbikes is onze eigen lijn fatbikes die voldoen aan alle basisei...

BELEEF HET ZELF

Benieuwd naar onze ultieme rijervaring? Kijk dan snel verder om jouw persoonlijk e-bike samen te stellen. Plan dan nu je testrit.

Plan testrit